ImaGi icon

Notícies

Cinquena edició del Màster en Cirurgia de la Mà i de l’Extremitat Superior de la UAB

7 gen., 2022

En breu s’iniciarà la cinquena edició del Màster en Cirurgia de la Mà i de l’Extremitat Superior de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que s’imparteix del 24 de gener al 16 de setembre de 2022 a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. El Dr. Carles Puente, director de l’Institut de la Mà de Girona (ImaGi), formarà part de l’equip docent del màster, igual que en edicions anteriors.

El programa del màster s’adreça a especialistes en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Residents d’últim any d’especialitats quirúrgiques, i té com a objectiu fonamental formar els professionals de la cirurgia interessats en l’adquisició de coneixements teòrics i habilitats en l’àmbit específic de l’extremitat superior. Els alumnes poden optar per realitzar íntegrament el Màster en Cirurgia de la Mà i de l’Extremitat Superior, o bé un o ambdós diplomes de què consta el programa, que són la Diplomatura de Postgrau en Cirurgia de Canell i Mà i la Diplomatura de Postgrau a Cirurgia de Espatlla i Colze.

El Dr. Puente manté una activitat docent constant, tant a les disciplines de Microcirurgia com de Reconstrucció d’extremitats. És director de diversos programes formatius, entre els quals hi ha el curs de Postgrau en Reconstrucció d’extremitats de la Universitat de Girona i cursos de formació de la Sociedad Española de Cirugía Ortopédica y Traumatología (SECOT).

Últimes notícies

J

Anar a Notícies