972 483 838

Contacte

Si desitgeu concertar una cita, podeu sol·licitar-la per telèfon o mitjançant el formulari adjunt. En sol·licitar cita a través del formulari és imprescindible que indiqueu el vostre número de telèfon, per poder confirmar-la via telefònica. Les cites que no s’hagin confirmat per telèfon amb la nostra consulta no es podran considerar programades.

Cites per telèfon

T. 972 483 838

Consultes externes

Carrer Juli Garreta 10, 2a planta
Girona 17002
Situació al mapa

A IMaGi tenim concert amb les mútues de salut i patronals. Consulteu-nos sobre les condicions específiques amb la vostra mútua.

1 + 8 =

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Carlos Puente Alonso SLP és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total d’aquestes.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen  l’usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: info@imagi.cat