ImaGi icon

Notícies

El Dr. Carles Puente, director del curs d’anatomia quirúrgica aplicada a la cirurgia reconstructiva de la Universitat de Girona

5 maig, 2022

El Dr. Carles Puente, director de l’Institut de la Mà de Girona (ImaGi), codirigeix ​​la cinquena edició del curs de postgrau ‘Anatomia quirúrgica aplicada a la cirurgia reconstructiva de l’extremitat superior i inferior. Pràctiques de cirurgia reconstructiva sobre espècimens’, organitzat per la Fundació UdG: Innovació i Formació, de la Universitat de Girona. El Dr. Puente forma també part del professorat del curs, compost per vuit experts en diferents tècniques de cirurgia reconstructiva, que inclou tant cirurgians ortopèdics com plàstics.

El curs està dirigit exclusivament a especialistes i metges interns residents (a partir del quart any) de les especialitats de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Cirurgia Plàstica i Reconstructiva i d’altres especialitats mèdiques amb interès o que necessitin la utilització de tècniques microquirúrgiques i reconstructives. S’impartirà del 13 d’octubre al 12 de novembre de 2022 a la facultat de Medicina de la Universitat de Girona i constarà de 77 hores lectives presencials.

L’objectiu d’aquest curs és proporcionar formació específica de diferents especialitats quirúrgiques: cirurgia ortopèdica i traumatologia, cirurgia plàstica i reconstructiva, cirurgia vascular i altres, amb un format eminentment pràctic per millorar la corba d’aprenentatge de tècniques molt especialitzades, que no tenen una ubicació específica a molts dels programes de formació de metges interns residents d’aquestes especialitats. D’altra banda, es pretén donar sortida a la demanda de formació continuada que en aquest àmbit sol·liciten els especialistes tant del nostre entorn sanitari com d’altres països, on es busca una formació molt específica i orientada al camp de la cirurgia reconstructiva.

El Dr. Puente manté una activitat docent constant, tant en Microcirurgia com de Reconstrucció d’extremitats. És director i professor del curs de postgrau de la Universitat de Girona des de la primera edició.

Descarregueu el fullet informatiu del curs de postgrau: Anatomía quirúrgica aplicada a la cirugía reconstructiva de la extremidad superior e inferior.

Últimes notícies

J

Anar a Notícies