ImaGi icon

Notícies

L’equip d’IMaGi inicia l’activitat microquirúrgica a la nova Clínica Girona

17 maig, 2022

L’equip de l’Institut de la Mà de Girona (ImaGi), liderat pel Dr. Carles Puente, ha iniciat l’activitat Microquirúrgica vascular i nerviosa a la nova Clínica Girona. Les consultes externes d’ImaGi es troben també, des de l’abril del 2022, a les modernes instal·lacions del número 206 del carrer de Barcelona de la capital gironina.

La nova seu de Clínica Girona està dotada d’excel·lents equipaments i compta amb quiròfans de majors dimensions que els de l’antiga seu. Això, afegit a la capacitat de l’equip humà de la nova clínica, ha permès als cirurgians d’ImaGi avançar en la pràctica quirúrgica i empendre l’abordatge integral de la patología neurotraumàtica.

Concretament, la disposició de microscopis quirúrgics i la monitorització neurofisiològica intraoperatòria per a especialistes en la matèria, han permès abordar integralment amb èxit a un pacient afectat de l’arrencament del plexe braquial a conseqüència d’un accident de circulació.

La intervenció quirúrgica a càrrec dels Drs. Carles Puente i Ricard Sánchez Flo, i de la instrumentista Sra. Sandra Trèmols, va consisitir en la reparació i by pass de diferents nervis del coll i braç per a reanimar la funció motora de l’espatlla i del colze. El pacient està experimentant una evolució correcta i ja ha iniciat la rehabilitació pertinent.

Últimes notícies

J

Anar a Notícies