Notícies

Sisena edició del curs d’anatomia quirúrgica aplicada a la cirurgia reconstructiva de la Universitat de Girona

La Fundació UdG: Innovació i Formació, de la Universitat de Girona, organitza la sisena edició del curs de postgrau ‘Anatomia quirúrgica aplicada a la cirurgia reconstructiva de l’extremitat superior i inferior. Pràctiques de cirurgia reconstructiva sobre espècimens’, que igual que en anteriors edicions està codirigit pel Dr. Carles Puente, director de l’Institut de la Mà de Girona (ImaGi), i que s’impartirà del 19 d’octubre al 18 de novembre de 2023 a la facultat de Medicina de la UdG. read more…

El Dr. Carles Puente, director del curs d’anatomia quirúrgica aplicada a la cirurgia reconstructiva de la Universitat de Girona

El Dr. Carles Puente, director de l’Institut de la Mà de Girona (ImaGi), codirigeix ​​la cinquena edició del curs de postgrau ‘Anatomia quirúrgica aplicada a la cirurgia reconstructiva de l’extremitat superior i inferior. Pràctiques de cirurgia reconstructiva sobre espècimens’, organitzat per la Fundació UdG: Innovació i Formació, de la Universitat de Girona. El Dr. Puente forma també part del professorat del curs, compost per vuit experts en diferents tècniques de cirurgia reconstructiva, que inclou tant cirurgians ortopèdics com plàstics.

read more…

Participació del Dr. Carles Puente al XIII Congrés Nacional SEFEx-CR

El Dr. Carles Puente ha participat en qualitat de moderador en tècniques reconstructives microquirúrgiques al XIII Congrés Nacional SEFEx-CR, que s’ha celebrat a Barcelona els dies 21 i 22 d’abril. El Congrés, organitzat per la Sociedad Española de Fijación Externa y Cirugía Reconstructiva del Aparato Locomotor, ha recuperat en aquesta edició el format presencial i ha inclòs al seu programa diferents àrees dins del camp de la fixació externa i de la reconstrucció musculoesquelètica.

read more…

Cinquena edició del Màster en Cirurgia de la Mà i de l’Extremitat Superior de la UAB

En breu s’iniciarà la cinquena edició del Màster en Cirurgia de la Mà i de l’Extremitat Superior de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que s’imparteix del 24 de gener al 16 de setembre de 2022 a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. El Dr. Carles Puente, director de l’Institut de la Mà de Girona (ImaGi), formarà part de l’equip docent del màster, igual que en edicions anteriors.

read more…