ImaGi icon

Notícies

Participació del Dr. Carles Puente al XIII Congrés Nacional SEFEx-CR

24 abr., 2022

El Dr. Carles Puente ha participat en qualitat de moderador en tècniques reconstructives microquirúrgiques al XIII Congrés Nacional SEFEx-CR, que s’ha celebrat a Barcelona els dies 21 i 22 d’abril. El Congrés, organitzat per la Sociedad Española de Fijación Externa y Cirugía Reconstructiva del Aparato Locomotor, ha recuperat en aquesta edició el format presencial i ha inclòs al seu programa diferents àrees dins del camp de la fixació externa i de la reconstrucció musculoesquelètica.

Segons els organitzadors del congrés, aquest ha comptat amb un panell d’experts nacionals i internacionals de prestigi, que han compartit la seva extensa experiència amb els participants. L’objectiu principal d’aquesta edició ha estat potenciar la discussió i la interacció amb els experts, mitjançant xerrades curtes i molt focalitzades, deixant amplis espais per a la discussió.

Paral·lelament, s’ha celebrat el Congrés Satèl·lit SEFEx-CR d’Infermeria, que ha comptat amb una participació important de professionals d’infermeria, el treball dels quals és bàsic per a l’èxit dels tractaments complexos de reconstrucció ortoplàstica i en el manteniment i el bon funcionament dels fixadors externs i cures postoperatòries al pacient.

Últimes notícies

J

Anar a Notícies