ImaGi icon

Notícies

Sisena edició del curs d’anatomia quirúrgica aplicada a la cirurgia reconstructiva de la Universitat de Girona

12 abr., 2023

La Fundació UdG: Innovació i Formació, de la Universitat de Girona, organitza la sisena edició del curs de postgrau ‘Anatomia quirúrgica aplicada a la cirurgia reconstructiva de l’extremitat superior i inferior. Pràctiques de cirurgia reconstructiva sobre espècimens’, que igual que en anteriors edicions està codirigit pel Dr. Carles Puente, director de l’Institut de la Mà de Girona (ImaGi), i que s’impartirà del 19 d’octubre al 18 de novembre de 2023 a la facultat de Medicina de la UdG.

El curs va dirigit exclusivament a especialistes i metges interns residents (a partir del 4t any de residència) de les especialitats de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Cirurgia Plàstica i Reconstructiva i d’altres especialitats mèdiques amb interès o que necessitin la utilització de tècniques microquirúrgiques i reconstructives. En aquesta edició s’ha ampliat el professorat, que estarà format per onze experts en diferents tècniques de cirurgia reconstructiva, incloent tant cirurgians ortopèdics com plàstics, entre els quals hi ha el Dr. Carles Puente.

L’objectiu d’aquest curs és proporcionar formació específica de diferents especialitats quirúrgiques: cirurgia ortopèdica i traumatologia, cirurgia plàstica i reconstructiva, cirurgia vascular i altres, amb un format eminentment pràctic per millorar la corba d’aprenentatge de tècniques molt especialitzades, que no tenen una ubicació específica a molts dels programes de formació de metges interns residents d’aquestes especialitats. D’altra banda, es pretén donar sortida a la demanda de formació continuada que en aquest àmbit sol·liciten els especialistes tant del nostre entorn sanitari com d’altres països, on es busca una formació molt específica i orientada al camp de la cirurgia reconstructiva. Els participants que completin el curs obtindran el Diploma d’Expert en Anatomia Quirúrgica Aplicada a la Cirurgia Reconstructiva de l’Extremitat Superior i Inferior per la Universitat de Girona.

El Dr. Puente manté una activitat docent constant, tant en Microcirurgia com de Reconstrucció d’extremitats. És director i professor del curs de postgrau de la Universitat de Girona des de la primera edició.

Descarregueu el fullet informatiu de la sisena edició del curs de postgrau: Anatomía quirúrgica aplicada a la cirugía reconstructiva de la extremidad superior e inferior (en castellà).

Últimes notícies

J

Anar a Notícies